Eindejaar


Aperitiefglaasjes
  • Panna cotta van bloemkool met grijze garnalen
  • Gemarineerde zalm Thai style met wakamé
  • Macaron met ganache van ganzenlever
  • Crème van geitenkaas met rode biet
  • ( per set van 4 stuks ) 12.00 €
Voorgerechten
  • Raviolis gevuld met boschampignons, truffeltapenade en Parmezaan 15.00 €
  • ½ Kreeft met bieslookroom en jasmijnrijst 25.00 €
  • Ganzenleverterrine met chutney van mango en gember, kramiek 16.00 €
  • Soepje van butternutpompoen, verse geitenkaas bieslook 8.00 €
  • Bisque van Noorse kreeft, licht geklopte room en Armagnac 9.00 €
  • Soep van bloemkool met spekjes van Duke of Berkshire en gebrande amandel 8.00 €
  • Met dille gemarineerde Schotse zalm met pittig - zoet wasabi sausje 12.00 €
  • ½ Kreeft in de oven met hoeveboter, tomaat en basilicum 25,00 €
Hoofdgerechten
  • Fazant “fine champagne” met grondwitloof, knolselder, veenbessen & appel 22.00€
  • Stoofpotje van hertenkalf, zilveruitjes, champignons, appel en veenbessen 18.50 €
  • Kabeljauw in de oven gebakken, sjalotjes, bieslook en tomaat 24.00 €
  • Kalkoenfilet met boletensaus, appel in de oven en veenbesjes 18.50 €
  • Kreeft in de oven met hoeveboter, tomaat en basilicum 42.00 €
  • Coq au vin, Duke of Birkshire, champignons, zilveruitjes, appel en veenbessen 19.00 €
Nagerechten
  • 4 zoetigheden in glaasjes gepresenteerd 8.00 €
    (witte chocolademousse, bruine chocolademousse, panna cotta, tiramisu)
  • Chocoladebisquit , Belgische chocolade en ganache 6.00 €
Ook verkrijgbaar in de winkel
  • Appels gevuld met veenbessen
  • Gebakken grondwitloof
  • Gratin dauphinois & kroketten
  • Puree van knolselder
  • Rode wijnsaus, wildsaus, bolettensaus, witte wijnsaus
  • Tapasschotel
  • Kaasschotel
  • Geschenkmanden


Menu
  • Panna cotta van bloemkool met grijze garnalen
  • Gemarineerde zalm Thai style met wakamé
  • Macaron met ganache van ganzenlever
  • Crème van geitenkaas met rode biet
  • ***
  • ½ kreeft “ Belle Vue”
  • ***
  • Soep van bloemkool met spekjes van Duke of Berkshire en gebrande amandel
  • ***
  • Coq au vin, Duke of Birkshire, champignons, zilveruitjes, appel en veenbessen
  • of
  • Fazant “fine champagne” Belgisch grondwitloof, knolselder, veenbessen,appel + 6.00 €
  • ***
  • Chocoladebisquit , Belgische chocolade en ganache
  • 43.00 € pp

download

Cookery is not chemistry. It is an art. It requires instinct and taste rather than exact measurements

Copyright 2013 Kook-Punt - all rights reserverd - Disclaimer